magrada-la-familia-que-mha-tocat 9788497664608EDUCACIÓ INFANTIL

"M'agrada la família que m'ha tocat. Educar els fill en positiu" és un llibre fruit del treball realitzat durant trenta anys amb grups de pares i mares per na Carme Thió.

Es pre­senten els temes que més preocupen a les famílies. Capítol a capítol exposa les dificultats i els conflic­tes més comuns en el procés d’aprenentatge i maduració dels fills —la gelosia, la inseguretat, les pors...— i proposa maneres d’expressar-se i d’actuar que ajuden a millorar les relacions i a augmentar la capacitat d’anàlisi i intervenció dels pares.

Feu clic a la imatge si voleu més informació. 

 

 

 

SECUNDÀRIA

viure amb adolescent“Recordes la teva adolescència? ¿Tota aquella energia amb la qual no sabies què fer? ¿El convenciment que ja ho sabies tot i que els altres no entenien res? ¿L’ànsia per deixar la infància i incorporar-te a l’anhelat món adult? Doncs aquest és el teu fill o filla en aquests moments. Un volcà en erupció amb un cervell en construcció: còctel Molotov a la vista!” Per guiar i orientar els pares, la psicòloga barcelonina Sònia Cervantes, membre de l’Associación Hermano Mayor i coordinadora de l’Escuela de Padres con Talento, ha escrit el llibre "Viure amb un adolescent".

Llegeix AQUÍ, l'article que hi va dedicar el diari ARA.

Feu clic a la imatge si voleu més informació.

L' EDUCACIÓ EMOCIONAL serà el tema de la segona trobada de l'espai de tertúlia per a pares i mares d'alumnes d'educació infantil. Per introduir-nos en la temàtica, us recomanem el següent vídeo àudio procedent del programa Redes de TVE.

art posar limits

Saber POSAR LÍMITS als nens i nenes és el tema de la primera trobada de l'espai de tertúlia del curs 2014-2015. Per il·lustrar el tema, us recomanem el següent àudio procedent del programa de Catalunya Ràdio,  "L'ofici d'educar" del passat 2 d'agost de 2014.

Feu clic a la imatge per sentir l'àudio.