PER 1ª VEGADA TENIM EL PLAER DE COMPARTIR LA IL.LUSIÓ DEL PRIMER CAMPUS DE BÀSQUET I FUTBOL SALA DEL BOSCO ROCAFORT, ESPEREM GAUDIR-LO AMB VOSALTRES!!!

Després de molts anys lligats al Bàsquet i al Futbol Sala, el Bosco Rocafort és un referent d’aquests esports a Barcelona i, per aquest motiu, vol oferir per primer cop un campus específic de Bàsquet i Futbol Sala.

Aquest campus sorgeix de la necessitat de trobar un espai on els jugadors i jugadores puguin perfeccionar la tècnica d’ aquests esports i practiquin amb il.lusió, a més a més d’aprofitar al màxim les seves vacances.

Proposem a tots els participants 4 dies on treballar i perfeccionar aspectes tècnics i tàctics, individuals i d’equip, explicats per tècnics titulats.

Igualment, donarem importancia  l’ educació en el lleure amb aspectes com les rel·lacions socials, els hàbits saludables i la transmissió de valors.

QUE OFERIM:

  • Coneixement i treball específic de les diferents posicions del joc.
  • Treball i millora de les habilitats motrius bàsiques a través de la tècnica individual específica del bàsquet i el futbol sala.
  • Coneixements i experimentació dels diferents sistemes i variants de joc.
  • Aplicació del treballat a nivell tècnic i tàctic mitjançant l’organització de mini jornades de competició.
  • Pràctica i entrenaments específics dels porters de futbol sala.
  • Visionat de vídeos teòrico-pràctics i de les pròpies sessions d’entrenament efectuades per observar encerts i punts de millora en les accions tècniques treballades.
  • Tècnics titulats amb presència de diferents ponents convidats.
  • Masterclass amb professionals dels esports, on gaudir de les seves pròpies vivències i compartir activitat amb jugadors i entrenadors d’èlit.
  • Obsequi d’una samarreta tècnica oficial del 1er campus de tecnificació del Bosco Rocafort.

 

OBJECTIUS SOCIO-EDUCATIUS

  • Potenciar i desenvolupar l’autonomia, independència, aprenentatge i progressió de l’alumne.
  • Fomentar els valors associatius, el respecte, la comunicació entre els grups.
  • Promoure valors com l’amistat, l’autoestima, la tolerancia i el joc net, entre altres, repercutint al desenvolupament integral del jugador.
  • Crear hàbits propis d’ esportistes, a través d’ hàbits saludables.

OBJECTIUS ESPORTIUS

  • Conèixer les característiques dels esports, la seva reglamentació bàsica i la configuració de la seva estructura.
  • Perfeccionar la tècnica individual i col.lectiva a través de jocs i exercicis progressius.
  • Realitzar activitat física adquirint valors d’ estils de vida saludables.

 

QUAN?

La 1ª edició del Campus de bàsquet i futbol sala del Bosco Rocafort tindrà lloc els dies 26,27,28 i 29 de març, en horari de 9 del matí a 2 de la tarda. A més, hi ha la opció d’ acollida matinal per a les famílies més matineres en horari de 8 a 9.

 

PER A QUI?

El campus està destinat a nois i noies d’ edats compreses entre els 7 i els 15 anys, és a dir, desde la categoria d’ escola fins a cadets. (nascuts entre el 2002 i el 2010). Si el teu fill o filla vol apuntar-se però la seva edat no està compresa entre els 7 i els 15 anys, contacta amb els organitzadors!

 

ON?

Les sessions es duran a terme a les instal.lacions de l’ escola Salesians de Rocafort de Barcelona, al carrer Rocafort, 42 de Barcelona.

 

COM?

El campus està organitzat conjuntament desde la secció de futbol sala i de bàsquet del Bosco Rocafort, amb entrenadors titulats i experimentats en la tecnificació dels 2 esports.

Els grups s’ organitzaràn en funció del nombre d’ inscrits, la edat i el nivell inicial de cada participant.

La jornada tipus es compondrà d’una sessió matinal enfocada a un objectiu específic, una estona de temps lliure per esmorzar, seguit d’ una activitat diferent que no es tracti d’ una sessió d’ entrenament  tipus, per acabar amb una última part on es disputarà una mini-competició en format de partits.

 

MATERIAL NECESSARI

Roba esportiva per a la pràctica del futbol sala i el bàsquet. Elements d’ higiene personal per dutxar-se i canviar-se als vestuaris.

L’organització recomana que els nens no portin objectes de valor al campus.

 

ASSEGURANÇA MÈDICA:

Tots els participants durant el desenvolupament del Campus del Bosco Rocafort estaràn donats d’ alta a una assegurança esportiva i d’ accidents.

 

INSCRIPCIONS:

Inscripcions ja obertes, es poden formalitzar de 17:00 a 18:45 al despatx de coordinació de Naïfar dels Salesians de Rocafort.

 

Telèfons d’ informació:

Marc Alegre: 679529918 (Futbol Sala) marc.alegre1@gmail.com

Mateo: 629501334 (Bàsquet) boscorocafortbasquet@gmail.com