Com cada any, els alumnes d’Infantil i Primària de l’escola Salesians Rocafort, hem celebrat la Castanyada. Nosaltres, a més de menjar castanyes i panellets, realitzem una gimcana que ens preparen els companys més grans de l’etapa, els alumnes de sisè. Durant les setmanes prèvies escullen i munten diverses proves, que hem de superar per grups de tots els cursos, ambientades en la castanyada.

Aquest any les proves han estat molt motivadores i no quedava ningú sense disfressar! No podien faltar proves com el mocador de la castanyera, les bitlles acastanyades, dispara la castanya, el circuit del moniato al cap, castapolis i castacapos, l’agafa rovellons, mou la castanya, boletaires i bolets, les culleres amb castanyes, la petancastanya i… on és la castanya?

Un any més, ha estat una tarda de riueres, diversió, cooperació i castanyes!