Com cada any, tota l’escola s’ha mobilitzat per celebrar la Festa de Don Bosco. La proposta d’activitats ha estat molt diversa i diferenciada per edats.

Els alumnes de secundària van viure els valors de l’esport participant en competicions de futbol, bàsquet o hockei, en diferents franges del dilluns 29 de gener.

Els alumnes d’infantil, l’endemà, van començar el dia veient una obra de teatre a l’escola i van arribar al final del matí realitzant racons. Els de primària, per la seva part, també van gaudir dels tallers de karaoke, esport, punt de llibre, escape room, primavera, manequin challange i just dance! Mentrestant els alumnes de batxillerat participaven en diferents seminaris que abastaven temes tant diversos com la interioritat o el debat interreligiós, i l’alumnat de l’ESO sortia al carrer a fer descobertes pel barri de Poble Sec (3r d’ESO), la Barcelona romana (1r d’ESO), la Barcelona medieval (2n d’ESO) o van seguir la ruta literària a partir de “Marina”, de Carlos Ruiz Zafón.

La tarda del dimarts 30, va ser moment dels tallers d’infantil i el visionat de pel·lícules amb un missatge de valors i alegria com a rerefons. L’’alumnat de secundària, en canvi, va gaudir d’un Festival on nois i noies de tots els cursos van oferir tot un reguitzell d’actuacions presentats amb molt encert per un parell d’alumnes de 2n de batxillerat. La música, la dansa i el teatre es van fer presents a través dels nois i noies que voluntàriament portaven temps preparant la seva participació. Cal agrair al professorat que va ser-hi al darrera i als nois de 4t d’ESO que van donar el suport tècnic, encarregant-se de la llum i el so.

I va arribar el dia gran, el dimecres 31 de gener. Després d’un primer moment celebratiu dut a terme a l’escola o a les parròquies del barri, ens aplegarem al poliesportiu per compartir el nostre manifest, un manifest que en format d’informatiu televisiu ens va portar a diferents punts de la geografia salesiana on alumnes de centres educatius que també celebraven Don Bosco ens van enviar un missatge d’alegria compartida. Després, simulant una connexió en directe vam oferir al món la interpretació conjunta del cant “El món seria més feliç”, on la veu cantant la portaven els més petits de la casa, l’alumnat d’ed. infantil i primària, i una coreografia preparada per una selecció d’alumnes de secundària que amb un “dapo” van demostrar les seves habilitats malabars.

Comencem l’any amb una renovada dosis d’alegria i motivació per tal de continuar avançant en aquest curs 2018! Feliç Don Bosco a tots!