Com molts ja sabreu, els vostres companys de primer de batxillerat van fer una estada a Berlín del 10 al 13 d’abril. Així expliquen un viatge ple d’emocions, somriures i records de per vida:

“Berlín és una ciutat juvenil i vam encaixar-hi molt bé des del primer moment. Vam visitar museus i memorials que explicaven la terrible època de la història europea on es va produir l’Holocaust, la persecució i matança dels jueus duta a terme per Hitler.

També vam poder visitar un camp de concentració i descobrir com milers de persones van viure en tan males condicions patint dia rere dia una vida injusta. Vam tenir l’oportunitat de reflexionar sobre aquest tema i tenir una consciència més plena.

A més a més, vam passejar per la ciutat i vam descobrir molts secrets; fins i tot ens vam assabentar del lloc on va tenir lloc la famosíssima escena del balcó on Michael Jackson va ensenyar el seu fill. També vam conèixer una conductora d’autocars molt peculiar, amb la qual ens ho vam passar molt bé, tant que es va posar en contacte per felicitar l’aniversari d’un de nosaltres.

L’últim dia ningú volia tornar a casa ja que ens negàvem a deixar aquella sorprenent ciutat. Una setmana després seguim meravellats i recordem aquest viatge tan fantàstic on vam compartir moltíssimes coses amb els companys i els amics”.