Aquest projecte es presenta com a continuació del “Llars sense fum” del curs passat. L’objectiu era donar un nou impuls a la campanya per aconseguir un 100% de les nostres llars lliures de fum, però aquest cop ampliar-ho també als cotxes. Els alumnes eren diferents, així que vam dedicar un temps a informar-nos sobre el tabaquisme passiu, per la qual cosa vam visitar la unitat de control del tabaquisme de l’Institut Català d’Oncologia. La feina es va materialitzar en l’elaboració del material d’una campanya de sensibilització (cartells, anuncis, etc.) i la recollida de dades sobre l’exposició al fum ambiental del tabac a casa i al cotxe de tots els alumnes de l’escola. Podeu seguir-ne els resultats i informacions relacionades a @llarsSenseFum, compte de twitter que es manté actiu tot l’any. Si ets fumador i vols deixar-ho, segueix-nos!