Aquest any “el ROC@mbolesc” ha ofert un nou repte als alumnes d’aquest projecte. Els nostres candidats a periodistes tenien cinc dies per elaborar completament la seva publicació en format revista. Havien de triar un nom i un logotip, havien de decidir els tipus d’articles, reportatges, entrevistes… que farien i fer-los. Finalment havien de triar les imatges i la distribució de totes les produccions fetes per tal de maquetar definitivament la seva revista.

Durant la setmana es van realitzar una sèrie d’activitats on es posaven a prova diferents habilitats periodístiques. Amb aquestes proves s’aconseguien subvencions per la revista  que s’utilitzaven en millorar-la.

Realment els nostres periodistes van treballar de valent durant tota la setmana i això es va traduir en un producte final realment bo.