El dia 10 d’octubre el Santuari de la nostra escola va celebrar festa grossa. 10 joves alumnes i algun antic alumne van demostrar que no es conformen amb un “suficient”. A l’hora de descobrir on és la felicitat s’han afanyat de debò. No s’han conformat amb l’alegria del BAPTISME, que els va fer “fills estimats de Déu”, quan tenien 8 i 9 anys, es van preparar per a un nou repte: acostar-se al banquet ofert pel seu amic Jesús: l’EUCARISTIA. I darrerament, quan estrenen joventut, el dia 10 d’octubre, han volgut donar un nou salt de coratge, enmig d’un món, que sovint és mediocre i conformista, han rebut la força de l’Esperit del Senyor mitjançant el Sagrament de la CONFIRMACIÓ. Acompanyats de pares, germans i un bon grapat d’amics i amigues que els miraven i admiraven, van sentir al front, de mans del Bisbe Mons. ANTONI VADELL, la unció i la carícia del seu gran AMIC JESÚS, que els confirmava com a “benaurats”. Sí, benaurats els qui saben on és la veritable felicitat: seguint Jesús, lluitant contra la injustícia, essent creadors de pau, tenint un cor senzill i solidari, conservant el cor net de mentides i corrupcions. 10 joves que han seguit l’Itinerari dels Grups “Amics”, “Foc”, “Joves”… I això gràcies a l’acompanyament dels seus pares i catequistes. Enhorabona!