ROC@AMBOLESC

El grup editorial El Roc@mbolesc va obrir el seu tercer càsting anual per trobar la millor revista a editar. Durant tota la setmana, alumnes d’ESO4 i BAT1, dividits en sis grups de treball, van convertir-se en autèntics periodistes i van poder viure l’exigència d’una redacció. L’objectiu va ser que cada grup acabés elaborant una publicació pròpia amb una bona pila de continguts i articles coherents amb la línia editorial acordada entre els membres del grup. El resultat? Una gran experiència i sis revistes de les quals estem molt satisfets: Feminews, Influence, Rocanews, The Cultural, Today’s Magazine i Globalnews. Si arriben a les vostres mans, no dubteu en donar un cop d’ull!

ANEM DE RUTA

A tu i als teus altres 3 companys d’equip us donen 10 hores de treball per poder organitzar una ruta de dos dies on tota la classe ha de caminar uns 50km tenint present que cal un lloc per dormir, saber la previsió del temps, preparar una motxilla, conèixer la ruta i les seves característiques tècniques, preveure el transport, portar una farmaciola…
Això és el que vam viure al projecte. Durant dos dies intensos de feina els nois i noies del projecte van haver de planificar amb tot tipus de detall una ruta escollida. Finalment d’entre les 6 propostes presentades vam escollir la “Travessa del Montseny” tot seguint el GR-5. Fer-la va ser una autèntica experiència de Vida, resiliència, esforç, equip… 55 quilòmetres després el grup estava satisfet perquè malgrat l’esforç i el cansament havia estat capaç de superar el repte proposat. El darrer dia vam dedicar-nos a fer l’informe tècnic de la sortida i el vídeo resum de l’experiència. Una experiència que no ens ha deixat indiferents; ens ha canviat, ens ha unit, ens ha fet créixer, ens ha permès aprendre i apropar-nos a la natura: ens ha fet més RESILIENTS, EMPRENEDORS i AUTÒNOMS!
“Ningú va dir que hi anéssim, ningú va dir que ho intentéssim, ningú va dir que seria fàcil. Algú va dir que som els nostres somnis, que si no somniem, estem morts”.  Kilian Jornet
Vídeo (fet per l’Anna Pallarès i el Joan Aguilar): https://www.youtube.com/watch?v=iTA7CcOlAoM&t=31s