El passat 4 de novembre, el jurat dels Premis Aprenentatge-Servei 2019 ens va comunicar que el projecte Presents havia estat premiat en la categoria Solidaritat/Drets Humans/Persones Grans atorgat per l’Obra Social “La Caixa”.

El projecte es va iniciar el curs 2017-2018 i consisteix en formar alumnes de 2n i 3r d’ESO, amb el suport del personal del CAP Manso, perquè actuïn com entrenadors físics de persones grans usuàries d’aquest centre sanitari, amb la finalitat de disminuir el sedentarisme i millorar el seu estat de salut i la seva qualitat de vida aconseguint beneficis físics i emocionals. A més a més, les persones grans comparteixen les seves experiències, s’estableixen vincles intergeneracionals dins del barri de Sant Antoni, i es reforça el compromís i el teixit social.

Divendres 13 de desembre, a Pamplona, va tenir lloc la cerimònia de lliurament del premi, recollit per una representació del CAP i de l’escola, com podeu veure a la fotografia. Us deixem amb la transmissió dels premis.

El diumenge 15, TV3 ha emès un breu reportatge sobre el projecte en el Telenotícies Migdia, i més tard ha publicat una notícia al seu web.

I finalment, l’Info K també ens ha dedicat un reportatge!