XIX Pujada Rocafort-Montserrat

Després d’haver viscut l’experiència de pujar caminant a MONTSERRAT amb totes les dificultats i satisfaccions que això suposa, puc dir que és una experiència molt recomanable.

Això sí, si vols participar de properes edicions, has d’estar preparat per superar molts reptes, com pot ser caminar 50 quilòmetres en 14 hores, no dormir durant tota la nit i fer pràcticament tot el camí pel mig de la muntanya. Hi haurà moments que estareu molt cansats, i potser us plantejareu abandonar, però tu hauràs d’aguantar perquè si t’ho proposes, ho aconseguiràs.

Jo penso que la part més difícil i que més et cansa és la part de la pujada al Monestir de Montserrat, ja que s’ha de superar un fort desnivell, però la satisfacció que tens en arribar-hi et treu tots els dolors i el cansament.

Encara que sembli una experiència molt dura, que ho és, també em quedo amb tots els moments bonics: la posta de sol amb el paisatge increïble, l’hora de veure sortir el sol després de tota la nit, les vistes espectaculars una vegada a dalt i una llista molt llarga de petites i senzilles satisfaccions, com un got de brou enmig de la nit, una mà ajudant per no relliscar, converses entre amics entremig de riures…

Dono gràcies per haver-la pogut viure.

Dani Torrijo – 4t ESO