CELEBRACIÓ FESTA DON BOSCO
Després d’uns anys de no poder reviure l’esperit festiu del dia de Don Bosco per la pandèmia, aquest 31 de gener vam poder gaudir de la festa i l’alegria que acompanyaven sempre la figura de Don Bosco. Ell, sempre acompanyat de joves, era un entusiasta i abanderat de la importància de l’alegria, la festa, el joc, la diversió per tal de crear un ambient familiar i proper que permeti una educació que toqui el cor dels nois i noies i romangui per sempre com a estil de vida.
Aquest any tota l’escola s’ha tornat a transformar per celebrar aquesta gran diada. El dilluns es van realitzar diferents sortides i activitats especials per cursos (o cicles) per donar el tret de sortida de la gran celebració del dia 31.
Aquell dia vam començar el dia fent una celebració (per etapes o cursos segons l’edat) en honor a Don Bosco tot recordant el seu missatge principal. Vam fer ben presents 4 valors: generositat, tenacitat, vocació i alegria.
 Aquestes celebracions es van realitzar al nostre santuari i a diferents parròquies del nostre voltant. En acabar la celebració vam poder menjar la típica i famosa coca de Don Bosco.
Acte seguit vam reunir-nos tots junts al poliesportiu per fer el manifest reivindicant allò que com a escola salesiana (alumnat, docents i personal de l’escola) volem ser, tot prenent de referència el llegat de Don Bosco.
A partir d’aquí el matí va continuar amb una matinal de tallers i finals esportives.
A la tarda Infantil va veure una representació de titelles, primària va fer una gimcana i secundària un festival artístic que va finalitzar amb un ball realitzat pel professorat.
Dia gran de celebració i de refermar que som una escola salesiana i volem viure els valors que el nostre fundador ens va proposar. Un dia molt bonic. Visca Don Bosco.