Graduació de segon de Batxillerat

Posteriorment, la celebració va continuar al teatre de l’escola, on es va realitzar l’acte oficial d’entrega d’orles i imposició de la banda de graduació. Durant aquesta cerimònia es van pronunciar discursos emotius a càrrec de familiars, representants de l’equip directiu, tutores i representants dels estudiants de la promoció. Va haver-hi moments de rialles, aplaudiments i inclús algunes llàgrimes de felicitat.

Finalment, els estudiants i familiars, vestits amb les seves millors gales, van compartir moments emocionats i anècdotes a l’hora que gaudien d’una varietat d’aliments i begudes preparades per a l’ocasió. 

La graduació dels estudiants de segon de Batxillerat és un esdeveniment significatiu que marca el final d’una etapa acadèmica i l’inici d’una nova fase en la vida dels joves. És un moment de celebració, reconeixement i reflexió sobre els assoliments obtinguts durant el seu recorregut escolar i també un bon moment per agrair a professors, tutors i familiars el suport i l’acompanyament personal brindat al llarg de tot aquest temps.

El 19 de maig passat, els estudiants d’aquest curs de la nostra escola van celebrar la seva graduació. La jornada va estar plena de moments significatius i emocionants.

La cerimònia de graduació va començar amb una celebració a l’església de l’escola, on els estudiants es van reunir junt amb els seus familiars, amics i professors. En un ambient de solemnitat i alegria es va dur a terme un petit acte per donar gràcies per tots els èxits assolits i pregar pel futur de graduats i graduades.