Va rebre la Unció dels malalts amb plena consciència i cada dia la sagrada comunió preparant-se així per a l’encontre definitiu amb el Senyor. Que el Senyor Ressuscitat aculli amb tendresa al nostre germà Joan entre tots aquells que han entregat la seva vida a la missió salesiana. Que Maria l’agafi de la ma i el porti
vora de Don Bosco amb una eterna mirada de complicitat.

La vetlla la farem a “Salesians Rocafort” en el que fou el seu despatx el diumenge a partir de les 17.00h fins les 19.30h.
El funeral serà al Santuari dilluns 16 d’octubre a les 11.00 h.

Descansi en Pau.

 

Us comuniquem amb dolor i esperança cristiana el traspàs del nostre estimat Joan Faner, rector del nostre Santuari.

Joan Faner va nèixer a Ciutadella el día 11 d’abril de 1940. Va fer el noviciat a l’ Arboç, i allí va professar el 16 d’agost de 1957. Els estudis de filosofia els va cursar a Sant Vicenç dels Horts (1957 -1960) i el tirocini el va realizar a Barcelona Martí Codolar. Va ser ordenat el 5 de març de 1967 a Llars Mundet.

Ha estat realitzant la seva missió pastoral a Sentmenat, Llars Mundet, Badalona, Monzon, Mataró, Terrassa, Sarrià i finalmente a Rocafort.

Recordarem a en Joan Faner com a bon salesià amb un cor plenament oratorià, sempre a gust entre els joves. Fins el final se’ns ha mostrat com un gran creient, ple de confiança en Déu. El teatre i especialment els musicals han estat una de les seves passions i una de les contribucions més significatives i expressives del que portava dins. Tots recordarem el “Musical Don Bosco” i el “ 2000 años después”. Obres mestres, plenes de bellesa, amor i profunditat.

Enamorat de la seva terra Menorca i sempre connectat amb la seva família, que tant l’ha acompanyat aquests darrers dies, i sempre.

Tots el recordarem per la seva alegria, la seva sana innocència i el seu entusiasme apostòlic. Únic, original, carismàtic. Amb les seves limitacions, com tots els humans, però sempre entranyable i positiu. Un bon germà, un bon salesià sacerdot.