VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC

Des de l’escola volem acollir el millor possible tot l’alumnat que ve d’altres llocs del món i que no parla ni entén el català per tal que, el més ràpidament possible, es pugui sentir com a casa.

En aquest sentit, un any més posem al vostre abast (i de familiars, amics, coneguts…) l’opció de fer un voluntariat lingüístic en català amb aquest alumnat. La proposta que us fem és la de poder venir a l’escola alguna hora a la setmana a fer classes bàsiques de llengua catalana, a partir dels materials que us proporcionem i amb la nostra ajuda i suport.

L’objectiu és poder posar aquest alumnat el màxim d’hores possibles en contacte amb la llengua catalana de forma individualitzada o en grups reduïts.

Tots aquells i aquelles que hi estigueu interessats podeu respondre aquesta comunicació per demanar més informació i resoldre dubtes (i us trucarem) o directament facilitant-nos la vostra disponibilitat.

Abans de començar el programa de voluntariat ens reuniríem per explicar-ne el funcionament i donar les orientacions necessàries.

Moltes gràcies als que ja sou veterans del programa. A la resta, us animem a participar-hi. Necessiten voluntaris que els ajudin.

Atentament,

Jordi Barberan Fayos