UN SOMNI QUE ENS CONVIDA SEGUIR SOMNIANT,

Trobada d’animadors/es.

El divendres dia 18 desembre ens vam trobar un bon nombre d’animadors de salesians Rocafort (mestres, professors, personal no docent, animadors de la Nivaira, de Naïfar, teatre, catequistes, salesians i salesianes…) per celebrar que seguim fent realitat el somni de Don Bosco. Un somni que va començar ara fa 200 anys i que ja ha arribat a 135 països del món.
La trobada, després d’un vídeo introductori, ens va convidar a compartir junts el somni que ens agradaria fer realitat en els propers anys a la casa salesiana de Rocafort. Veure, jutjar i actuar. Despertar el carisma!! Conèixer-nos més!! Anar fent passos de coneixement i comunió!
Tot plegat va acabar amb un entranyable sopar en el qual no van faltar ni uns bons plats, servits per la Fundació Jovent, dedicada a la inserció de nois i noies en perill d’exclusió social, ni la rifa, ni el bingo musical.
Gràcies a tots i totes les que vau fer possible aquesta bonica trobada d’animadors salesians, i que ens empeny a seguir fidels a l’esperit dels nostres fundadors.