XXI Trobada de Corals

En el marc de la celebració de la Festa Major de Sant Antoni 2024, els amants de la música coral tindran l’oportunitat de gaudir d’una extraordinària trobada de corals el pròxim 20 de gener. L’esdeveniment es durà a terme a les 18.00 hores a l’auditori de l’ONCE, oferint als assistents una vetllada inoblidable repleta d’harmonia i talent.

Les corals participants en aquesta trobada són la Coral Elisard Sala, la Coral Novaura, la Coral Flors de Maig i Trencacors, la Coral 6 punts i veus i, per a delit de la comunitat educativa, la Coral Xaragall de la nostra benvolguda escola.

L’entrada per a gaudir d’aquesta experiència musical única tindrà un cost simbòlic de 4 euros, contribuint així al suport i promoció de l’art coral en la nostra comunitat.

Per a assegurar el seu lloc en aquest esdeveniment tan esperat, s’ha establert un període de reserva d’entrades que es durà a terme els dies 16, 17 i 18 de gener, en l’horari comprès entre les 18.00 i les 20.00 hores. Les reserves podran realitzar-se en el local de l’associació de veïns.

No us perdeu l’oportunitat de viure una experiència única i enriquidora en l’àmbit musical. Us esperem amb els braços oberts!