Berenars de 4t d’ESO

Ahir, l’alumnat de 4t d’ESO van llançar una iniciativa per finançar el seu esperat viatge de final de curs a Madrid.

Des del dilluns 15 de gener fins al dijous 8 de febrer, els alumnes estaran venent deliciosos berenars a la sortida de l’escola. Amb una taula plena de temptacions gastronòmiques, cada dilluns i dijous a partir de les 17:00, us esperen amb els braços oberts perquè participeu d’aquesta iniciativa. Entre les opcions disponibles, hi haurà pastissos casolans, galetes fresques, brownies indulgents, sucs refrescants, cacaolats, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta campanya és recaptar fons suficients per cobrir les despeses del viatge i garantir que tots els alumnes puguin participar en aquesta experiència educativa i divertida. La participació de la comunitat serà fonamental per aconseguir aquesta fita i fer realitat els somnis dels estudiants.

Així que, si esteu pel voltant de l’escola en aquestes dates, no dubteu a apropar-vos i gaudir d’una deliciosa estona amb aquest grup d’estudiants compromesos. La vostra col·laboració no només omplirà les vostres panxes de plaer, sinó que també contribuirà a fer realitat el somni d’aquests joves.