Campanya Solidària dels Reis Macos

Els alumnes de secundària han protagonitzat una bona mostra de solidaritat col·laborant amb l’ONG local “De Veí a Veí” per assegurar-se que cap nen/a del barri de Sant Antoni es quedi sense joguines la Nit de Reis. A través de la seva campanya solidària dels Reis Macos, han demostrat que petits actes poden tenir un impacte significatiu.

La iniciativa consistia en l’apadrinament de “cartes als Reis Mags” d’infants necessitats del barri. L’objectiu de la campanya era aconseguir que amb les donacions fetes a cada classe, es pogués assumir la responsabilitat d’una carta per fer realitat els desitjos dels més petits. Les aportacions eren voluntàries i obertes a tots, demostrant la generositat tant dels alumnes com del personal de l’escola.

Aquest any, la campanya ha obtingut millors resultats respecte d’altres anys, amb una recaptació total de 360 euros. Gràcies a aquesta col·laboració, s’han pogut apadrinar un total de 10 cartes, garantint que els desitjos d’alguns nens i nenes es compleixin la Nit de Reis.

La solidaritat demostrada no només ha portat a somriures en els rostres dels infants, sinó que també ha destacat la importància de l’empatia i la col·laboració comunitària en aquests temps especials. Moltes gràcies a tots els que han fet possible aquesta iniciativa solidària dels Reis Macos.