Els estudiants de l’escola participen a les Festes Tradicionals del Barri

En un esperit de promoció de la cultura i la tradició, els estudiants de l’escola han destacat aquest any a les festes del barri, formant part activament de diversos actes tradicionals que han captat l’atenció del públic.

Un dels moments més destacats va ser la participació activa dels alumnes d’Infantil i Primària a la Cursa Moritz. Els petits corredors van oferir una gran mostra de vitalitat i esperit esportiu.

Per altra banda, vam poder veure l’Adrià, alumne de primer de l’ESO, com a nou integrant de la colla de Gegants del barri. Degut a la seva experiència com integrant de la colla de gegants del Pi des de fa 7 anys, els membres de la colla del barri van demanar-li ajuda per poder seguir endavant amb aquesta tradició. Les seves tasques són la de portador de gegants i la de puntal, que és la persona encarregada de vetllar per la seguretat del portador durant la desfilada i els balls.

Per altra banda vam poder veure l’Anna i el Pau, alumnes de tercer i quart d’ESO, formant part de la batucada de la colla infantil dels Diables de Sant Antoni. Sota la direcció de l’exalumne David Casadó, la colla va oferir una actuació vibrant que va transmetre energia i passió a tots els espectadors.

En Pau no només forma part de la batucada sinó que també comparteix la seva afició per als correfocs amb el Xavier, el Fabio, el Mattia i el Guido, alumnes de Primària i membres també de la colla infantil de Diables Trapelles de Sant Antoni.

L’escola se sent orgullosa de la seva contribució al foment de les tradicions locals i de com el seu alumnat es converteix en actors actius en aquesta rica i diversa escena cultural. Aquestes experiències no només reforcen els llaços comunitaris sinó que també proporcionen als estudiants oportunitats úniques per créixer, aprendre i valorar la riquesa de les festes i les tradicions que fan única la nostra ciutat.