Bosco Fest 2024

per la Trailwalker

El primer Bosco Fest obert a les famílies va ser un èxit rotund, amb una jornada plena de talent i emoció al Teatre de l’escola. L’esdeveniment, celebrat el dimarts, 13 de febrer de 2024, va oferir als assistents una oportunitat única per veure els joves brillar a l’escenari mentre compartien les seves habilitats i passions.

Des de piano a gimnàstica, ball i cant, els espectadors van quedar captivats per la varietat de talents dels estudiants. Però el clímax de la jornada va ser, sens dubte, les actuacions finals dels cursos de 4t d’ESO, que van demostrar un nivell de professionalitat i compromís que va deixar-los a tots amb la boca oberta.

No obstant això, l’esdeveniment no només va ser una oportunitat per apreciar el talent, sinó també una plataforma per a la solidaritat. Gràcies a la taquilla inversa, les famílies van poder fer una donació per aconseguir les seves entrades, i els fons recaptats van ser destinats íntegrament a la quota d’inscripció dels equips de l’escola a la Trailwalker.

L’objectiu solidari va ser tot un èxit: amb la generositat dels assistents es van poder recaptar 245€, cosa que demostra clarament el compromís de la comunitat amb aquesta causa. Així doncs, el Bosco Fest no només va ser un esdeveniment per recordar el talent desplegat a l’escenari, sinó també per la seva capacitat d’inspirar accions positives i solidàries. En un món on els reptes globals com el canvi climàtic són cada vegada més urgents, la comunitat escolar ha demostrat que està disposada a aportar la seva part per construir un futur millor per a tots.

Els organitzadors del Bosco Fest expressen el seu més sincer agraïment a tots els que hi van participar i van fer una donació. Amb el suport continuat de la comunitat escolar, confien a aconseguir els fons restants per enviar la quota d’inscripció i donar suport a Oxfam Intermón en la seva missió contra la crisi climàtica.

Amb aquesta resposta positiva, l’escola reafirma el seu compromís amb valors com la solidaritat, la participació comunitària i el suport a causes importants.