La Coral Xaragall a la Vall de Boí

 

La Coral Xaragall es va sumar a una celebració musical única a la Vall de Boí el passat cap de setmana, els dies 27 i 28 d’abril del 2024. Amb motiu de la commemoració dels 900 anys del Romànic als Pirineus Catalans, aquesta trobada va aplegar 38 corals, amb més de 1.000 cantaires provinents de tot Catalunya, en un esdeveniment que va transcendir el merament musical per convertir-se en una autèntica experiència de germanor cultural.

Malgrat les inclemències del temps, els membres de la Coral Xaragall van gaudir d’un cap de setmana ple d’emocions i de música, immersos en un paisatge inigualable format per esglésies romàniques i muntanyes nevades.

Un dels aspectes més destacats va ser l’organització impecable a càrrec de la Coral Maristes de Lleida, que va posar tot el seu esforç per garantir el bon desenvolupament de l’esdeveniment. La dedicació i el compromís dels organitzadors van ser claus per aconseguir aquest èxit rotund.

La Coral Xaragall, juntament amb les altres corals participants, va contribuir a enriquir culturalment aquesta trobada, mostrant la riquesa i la diversitat de la música coral catalana. En definitiva, un cap de setmana fantàstic que va quedar gravat en la memòria de tots els qui hi van participar, demostrant que la música és capaç de crear llaços indestructibles entre les persones.