“Jornada de fitness” 

1r de Batxillerat

L’alumnat de primer de Batxillerat va concloure el curs de la matèria d’Educació Física amb dues sessions d’activitats dirigides obertes a familiars, amics i docents. Aquestes sessions, que van tenir lloc a les instal·lacions del DIR Esportiu Rocafort durant una hora cadascuna, van ser una oportunitat perquè els estudiants mostraren les diferents disciplines treballades al llarg de l’any acadèmic.

La iniciativa va permetre als participants gaudir d’una petita mostra d’activitats diverses, incloent-hi el Body Combat, el Body Pump i el Zumba. Amb una organització exemplar i una gran energia, els alumnes van aconseguir crear un ambient dinàmic i participatiu que va ser molt ben rebut per tots els assistents.

Aquest projecte, que forma part de l’avaluació final de la matèria, no només va servir per a demostrar les habilitats adquirides pels estudiants, sinó que també va fomentar la interacció entre la comunitat educativa i les famílies, consolidant els vincles i reforçant la importància de l’activitat física i el treball en equip.