Pujada Rocafort-Montserrat

Un any més, i ja van 18!, l’Obra Salesiana de Rocafort proposa a totes les persones que la formen, o que n’han format part, la Pujada Rocafort-Montserrat, que vol ser celebració de l’inici del curs acadèmic i alhora una oportunitat de gaudir plegats de la natura, la nit i l’amistat, tot compartint esforç, il·lusió, converses, cants i acudits, mentre caminem vers el Monestir de Montserrat.

Aquesta proposta, Iniciada a l’octubre de l’any 2002, enguany està prevista pels propers dies 4 i 5 d’octubre de 2019.

Per tal que tothom pugui participar, s’organitzen els punts de sortida següents:

1. BARCELONA (Per gent preparada i amb molta marxa!)
Trobada: divendres 4 a les 17.20 h a l’església del col·legi (c/Sepúlveda 68).
Edat mínima: 13-14 anys (3r d’ESO)
Transport: Metro

2.Estació FGC “Sant Joan” (Per gent preparada i amb molta marxa que no pot sortir des de l’escola).
Trobada: divendres 4 a les 21.30 h al pàrquing de l’estació.
Transport: FGC

3. TERRASSA (Per gent preparada i amb marxa!)
Trobada: divendres 4 a les 22.00 h al col·legi.
Edat mínima: 11-12 anys (1r d’ESO) Transport: FGC

4. MONISTROL (Per gent matinera!)
Trobada: dissabte 5 a les 06.45 h a la cantonada Rocafort-Floridablanca. (SIGUEU PUNTUALS!!!)
Edat mínima: 9-10 anys (5è d’EP) Transport: Autocar

Aquesta última opció permet pujar directament a Montserrat per acollir a tots els caminants i compartir l’experiència amb ells.

Una altra manera de participar és col·laborant en la intendència, tot preparant el menjar pels avituallaments i fent de cotxe-escombra. Una tasca molt important per a la que sempre es necessita GENT amb VEHICLE PROPI.

El cost de la inscripció és de 12 €, al que cal afegir 3 € més si es comença a caminar des de Terrassa i se surt des del col·legi.

ARRIBADA!

Al monestir de Montserrat cap a les 9:30 h de dissabte, per esmorzar i realitzar l’ofrena floral a Don Bosco.

Hi haurà la possibilitat de tornar a Barcelona en autocar (que sortirà a les 12.30h). Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció rebuda per l’organització.
Tornar en autocar té un cost afegit de 7 € [gratuït per socis de l’AMPA].

NORMATIVA

– La Pujada no és cap cursa ni prova de resistència, sinó una caminada de la comunitat educativa de Salesians Rocafort, oberta a tothom. No obstant això, l’organització es reserva el dret a NO admetre aquells participants que no reuneixin les condicions necessàries per l’esforç a realitzar.

– Cal respectar, en tot moment les instruccions de l’organització. Durant la Pujada, els caminants es mantindran entre l’equip CAP de MARXA i l’equip CUA de MARXA. Ni poden quedar per davant dels primers ni per darrera dels últims.

– Els caminants no han de perdre mai de vista al grup, ni per davant, ni per darrera.

– Les persones amb alguna al·lèrgia o intolerància hauran de portar el seu propi menjar.

– Per fomentar la convivència i la comunicació NO es podran portar altaveus per escoltar música.  L’organització prendrà les mesures pertinents si s’incompleix aquesta norma.

– L’organització té la capacitat de decidir que aquells participants que no estiguin en condicions de continuar, siguin recollits pels cotxes-escombra.

– Un cop arribats a Montserrat, cal seguir les instruccions dels organitzadors per tal de poder fer tots els actes previstos, abans de les 11.00h del matí.

MATERIAL

Motxilla petita, sopar, cantimplora, got o tassa que proporcionarà l’organització gràcies a l’AMPA (IMPRESCINDIBLE), capelina o cangur, peça lleugera d’abric, roba còmode i apta per caminar, calçat còmode i resistent, llanterna, reflectant, compeed o tiretes, targeta sanitària i targeta de Metro.

CONSELLS PRÀCTICS

  • Procureu portar el mínim pes possible.
  • Utilitzeu calçat adient i al qual estigueu acostumat.
  • Procureu preparar-vos física i mentalment.
  • Tingueu cura dels vostres peus (talleu-vos les ungles amb temps, protegiu els llocs on us hagin sortir butllofes en altres caminades…).

INSCRIPCIONS

Cada participant ha recollir, omplir i lliurar la butlleta d’inscripció a recepció, COM MOLT TARD EL DIA 27 De SETEMBRE a les 17.00 hores, juntament amb l’aportació econòmica corresponent.

SAMARRETES

Enguany tornaran a ser tècniques enlloc de cotó com en les darreres dues edicions, perquè afavoreixen la transpiració. Aquest fet pot afectar la talla de la samarreta. Trieu-la amb cura perquè no es realitzaran canvis de talla en el moment del repartiment.

Només es lliuraran els dies 1 d’octubre (de 19 a 20.30h) i 2 d’octubre (de 17.30 a 19h) a l’entresol de l’escola.

EN CAS DE PLUJA

Si les condicions meteorològiques fossin molt adverses, s’ajornaria la Pujada a la següent setmana. S’informaria a través del web i dels correus electrònics facilitats.

PER MÉS INFORMACIÓ

Per tenir més detalls, realitzarem una reunió informativa el dimecres 25 de setembre, a les 19.00 h, o pots contactar mitjançant la següent adreça de correu electrònic: pujada.montserrat@rocafort.salesians.cat .