Pujada Rocafort-Montserrat

Un any més, i ja van 17!, l’Obra Salesiana de Rocafort proposa a tots els seus membres la Pujada Rocafort-Montserrat, que vol ser el tret de sortida del curs acadèmic però alhora una oportunitat de gaudir plegats de la natura, la nit i l’amistat, tot compartint esforç, il·lusió, converses, cants i acudits, mentre caminem vers el Monestir de Montserrat. Aquesta proposta, Iniciada a l’octubre de l’any 2002, enguany està prevista pels propers dies 5 i 6 d’octubre de 2018. Per tal que tothom pugui participar, s’organitzen els punts de sortida següents:

1. BARCELONA (Per gent preparada i amb molta marxa!) Trobada: divendres 5 a les 17:30 h a l’església del col·legi (c/Sepúlveda 68). Edat mínima: 13-14 anys (3r d’ESO) Transport: Metro 1.5 Estació FGC “Sant Joan” (Per gent preparada i amb molta marxa que no pot sortir des de l’escola). Trobada: divendres 5 a les 21:30 h al pàrquing de l’estació. Transport: FGC fins a l’estació.

2. TERRASSA (Per gent preparada i amb marxa!) Trobada: divendres 5 a les 22:15 h al col·legi. Edat mínima: 11-12 anys (1r d’ESO) Transport: Ferrocarrils de la Generalitat

3. MONISTROL (Per gent matinera!) Trobada: dissabte 6 a les 06:45 h a la cantonada Rocafort-Floridablanca. (SIGUEU PUNTUALS!!!) Edat mínima: 9-10 anys (5è d’EP) Transport: Autocar Aquesta última opció permet pujar directament a Montserrat per acollir a tots els caminants i compartir l’experiència amb ells. Una altra manera de participar és col·laborant en la intendència, tot preparant el menjar pels avituallaments i fent de cotxe-escombra. Una tasca molt important per a la que sempre es necessita GENT.

El cost de la inscripció és de 12 €, al que cal afegir 3 € més si es comença a caminar des de Terrassa i se surt des del col·legi. Per tenir més detalls, realitzarem una reunió informativa dimarts dia 25 de setembre, a les 19:10h.

ARRIBADA! Al monestir de Montserrat cap a les 9:30 h de dissabte, per esmorzar i realitzar l’ofrena floral a Don Bosco. Hi haurà la possibilitat de tornar a Barcelona en autocar (que sortirà a les 12:30h). Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció rebuda per l’organització. Tornar en autocar té un cost afegit de 7 € [gratuït per socis de l’AMPA].

NORMATIVA – La Pujada no és cap cursa ni prova de resistència, sinó una caminada de la comunitat educativa de Salesians Rocafort, oberta a tothom. No obstant això, l’organització es reserva el dret a no admetre aquells participants que no reuneixin les condicions necessàries per l’esforç a realitzar. – Cal respectar, en tot moment les instruccions de la organització. Durant la Pujada, els caminants es mantindran entre l’equip CAP de MARXA i l’equip CUA de MARXA. Ni poden quedar per davant dels primers ni per darrera dels últims. – Els caminants no han de perdre mai de vista al grup, ni per davant, ni per darrera. – Per fomentar la convivència i la comunicació NO es podran portar altaveus per escolar música.  L’organització prendrà les mesures pertinents si s’incompleix aquesta norma. – L’organització té la capacitat de decidir que aquells participants que no estiguin en condicions de continuar, siguin recolllits pels cotxes-escombra. – Un cop arribats a Montserrat, seguiu les instruccions dels organitzadors per tal de poder fer tots els actes previstos, abans de les 11:00h del matí.

MATERIAL Motxilla petita, sopar, cantimplora, got o tassa que proporcionarà l’organització gràcies a l’AMPA (IMPRESCINDIBLE), capelina o cangur, peça lleugera d’abric, roba còmode i apta per caminar, calçat còmode i resistent, llanterna, reflectant, compeed o tiretes, targeta sanitària i targeta de Metro.

CONSELLS PRÀCTICS Procureu portar el mínim pes possible Utilitzeu calçat adient i al qual estigueu acostumat Procureu preparar-vos física i mentalment Tingueu cura dels vostres peus (talleu-vos les ungles amb temps) samarreta tècnica + samarreta 2018

INSCRIPCIONS Cada participant ha recollir, omplir i lliurar la butlleta d’inscripció a recepció, COM MOLT TARD EL DIA 1 D’OCTUBRE, juntament amb l’aportació economica corresponent.

SAMARRETES Es lliuraran els dies 3 i 4 d’octubre (a la tarda, entre les 18:00 i les 20:00, a l’entresol del col·legi). No s’acceptaran canvis de talla en el moment del repartiment.

EN CAS DE PLUJA Si les condicions meteorològiques fossin molt adverses, s’ajornaria la Pujada dues setmanes. S’informaria a través del web i dels correus electrònics facilitats.

PER MÉS INFORMACIÓ Contacta amb  pujada.montserrat@rocafort.salesians.cat o vine a la reunió del dia 25.