AMPA

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (l’AMPA) és un ens important dins l’escola, representa la globalitat de les famílies i és el nexe d’unió entre escola i família. Tenim la sort de pertànyer a una escola on el valor de la família està molt arrelat i, per això, podem dir que som una part molt important en la vida escolar dels nostres fills. Des de l’AMPA intentem que les famílies coneguin el màxim l’escola on el seu fill o filla viurà els millors anys de la seva vida i, per això, donem suport a les iniciatives que des de l’escola es tenen, i proposem noves formes de relació i convivència.

Algunes de les activitats que actualment fem van destinades a vetllar pel lleure i les activitats fóra de l’horari escolar (anglès, teatre, esports, etc.), altres van destinades a orientar i motivar els pares vers l’educació dels seus fills (xerrades, mediació…). I, és clar, també ens ocupem d’organitzar, juntament amb l’escola, les diverses activitats lúdico-culturals que es fan durant el curs, com la Castanyada, el Nadal, el Carnestoltes, la festa gran de Don Bosco i la de Fi de Curs.

Com veieu, fem coses i en volem fer més. Sabem que tot el que surti de l’AMPA anirà en benefici nostre, dels nostres fills i de l’escola; per això no ens costa. En gaudim i participem plenament d’aquesta gran família salesiana en la qual tots i sou benvinguts.

Per a qualsevol consulta o suggeriment us podeu dirigir a nosaltres a través del nostre correu:
ampa.rocafort@salesians.cat

Sol·liciteu a recepció el full d’inscripció a l’AMPA.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.